Om mig

Jeg er Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut og jeg er uddannet fra Psykoterapeutuddannelsen, Bryrup.

Uddannelsen er certificeret og medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvor jeg også er medlem.

​Siden jeg for første gang satte mig i stolen som klient i 2005, har mit mål været selv at tage uddannelsen.

Det at få lov til at hjælpe et andet menneske gennem fortvivlelsen og ud på den anden side er for mig meget stort, og jeg har respekt og er ydmyg for at et andet menneske, viser mig den tillid.

​Jeg er optaget af, at mange af os går rundt med et uudnyttet potentiale for at leve et godt liv. Vi tror ikke, at vi har muligheden for eller retten til “Det gode liv”. Det potentiale vil jeg hjælpe med at finde frem!

​Jeg har været frivillig terapeut i TUBA i 2 år. Jeg startede med at være co-terapeut i en gruppe for unge ml. 25-35 år. Efter et år blev jeg individuel terapeut.
TUBA er en non-profit organisation under Blå Kors, der tilbyder gratis terapeutisk rådgivning for unge ml. 14-35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrugsproblemer.

I 2021 afsluttede jeg en 200 timers uddannelse til Hatha Yogalærer og og har siden undervist i det.
I februar 2023 var jeg på Bali for at tage Yin Unwind uddannelsen hos Trine Hedegaard. En uddannelse på 200 timer som er Yoga Alliance certificeret.

Tidligere har jeg arbejdet i børnehave og vuggestue. Jeg har i 4 år været støtte/kontaktperson for en ung med ADHD og autisme. Nu er jeg
§ 54 støtte, dvs. støtteperson for en mor, som har fået sit barn anbragt.

​Jeg er gift med en landmand og vores gård ligger i Rønge i Gudenådalen. Vi har tre voksne børn.

Terapien foregår hjemme hos mig i mit dertil indrettede lokale.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig til nyhedsbreve ang. yoga. Nyhedsbrevene vil indeholde datoer for kommende forløb, workshops eller retreats.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os