Om mig

Jeg er Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut og jeg er uddannet fra Psykoterapeutuddannelsen, Bryrup.

Uddannelsen er certificeret og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

​Siden jeg for første gang satte mig i stolen som klient i 2005, har mit mål været selv at tage uddannelsen.

Det at få lov til at hjælpe et andet menneske gennem fortvivlelsen og ud på den anden side er for mig meget stort, og jeg har respekt og er ydmyg for at et andet menneske, viser mig den tillid.

​Jeg er optaget af, at mange af os går rundt med et uudnyttet potentiale for at leve et godt liv. Vi tror ikke, at vi har muligheden for eller retten til “Det gode liv”. Det potentiale vil jeg hjælpe med at finde frem!

​Jeg har været frivillig terapeut i TUBA i 2 år. Jeg startede med at være co-terapeut i en gruppe for unge ml. 25-35 år. Efter et år blev jeg individuel terapeut.
TUBA er en non-profit organisation under Blå Kors, der tilbyder gratis terapeutisk rådgivning for unge ml. 14-35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrugsproblemer.

I 2021 afsluttede jeg uddannelsen til Hatha Yogalærer og underviser pt. 2 hold om ugen. Hatha yoga er en blid og fordybende yogaform, der er tilgængelig for alle mennesker.

Tidligere har jeg arbejdet i børnehave og vuggestue. Nu jeg er støtte/kontaktperson for børn i Aarhus kommune og § 54 støtte i Viborg Kommune.

​Jeg er gift med en landmand og vores gård ligger i Rønge i Gudenådalen. Vi har tre børn i alderen 20-25 år.

Terapien foregår hjemme hos mig i mit dertil indrettede lokale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig til nyhedsbreve ang. yoga. Nyhedsbrevene vil indeholde datoer for kommende forløb, workshops eller retreats.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os