Yoga

Der er opstart igen d. 1. eller 8. september. Hvornår det bliver,  melder jeg ud på min facebookside Terapeuteriet i midten af august

Det vil stadig være om torsdagen, og tiderne vil være som de plejer, dvs. kl. 17 – 18.30 og kl. 19 – 20.30

De første tilmeldinger er kommet, så hvis du allerede nu ved, at du vil på et af holdene, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. eller mail.

 

Priser og tilmeldning

Det koster 100 kr. pr. gang og du melder dig til et helt forløb. Inden opstart sender jeg en faktura til dig, som kan betales med mobile pay eller bankoverførsel. Det er selvfølgelig også muligt at betale kontant, når du kommer den første gang.

Hvis der er færre end 5 tilmeldte på holdet, opretter jeg det ikke, og jeg sender naturligvis dine penge tilbage.

Hvis du ikke har gået hos mig før, og du gerne vil prøve det en eller to gange inden tilmelding, er det også muligt. Så betaler du bare pr. gang.

Du kan melde dig til et hold ved at ringe til mig, sende en mail eller en sms. Mine kontaktoplysninger står nederst på siden.

 

Om undervisningen

Jeg underviser i Hatha-yoga. Det består af klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditation. Det er rolig yoga, hvor hele kroppen bliver strakt.
Mange siger, at de ikke kan gå til yoga, for det er de ikke smidige nok til. Det er en stor misforståelse. Det er netop derfor, man skal gå til yoga. Det kan mærkes i kroppen allerede efter første gang.
Det fantastiske ved yoga er, at uanset hvilket niveau man er på, kan man være på samme hold. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor langt du kan og vil gå i strækkene. Har du en dag, hvor du har brug for at passe på dig selv, så er det det, du gør. Ugen efter kan du give den gas, hvis du vil det.

Formålet med yoga er at forene og skabe harmoni mellem din krop og dit sind. Mange af os har en travl hverdag, hvor fokus på krop og sjæl bliver glemt. På den måde mister vi kontakten med os selv og dermed også fornemmelsen for, hvad der er vigtigt i vores liv.

Yoga giver dig mulighed for at få mere ro i dit sind og komme i balance, så du styrer dit liv i stedet for, at dit liv styrer dig.

Jeg har alt det udstyr, der skal bruges, så du skal bare komme og lægge dig på den klargjorte måtte. Det eneste du skal gøre er at tage noget rart og afslappende tøj på, så sørger jeg for resten.

Der er plads til ti personer på holdet. Det foregår i Restaurant Gudenåens festlokale på Østergade 11, 8860 Ulstrup. Indgang er omme bagved bygningen ved bænkesættet.

​Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf.nr.: 22 57 41 44

Corona

Der er ikke længere nogle restriktioner i forhold til corona.

Der vil dog stadig være håndsprit ved indgangen  og ved hver måtte, og vi spritter stadig måtterne af efter timen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os