Yoga

Så kom de nye retningslinier for yoga. Efter mange overvejelser har jeg besluttet, at oprette 5 undervisningsgange inden sommerferien.

Det vil igen blive om torsdagen på følgende datoer:

27. maj
3, 10, 17, 24 juni

Tiderne er de samme som i efteråret, dvs. kl. 17 – 18.30 og kl. 19 – 20.30

 

Priser og tilmeldning

Fordi vi har ventet længe på at komme i gang, har mange måske nået at lave aftaler om torsdagen. Derfor har jeg besluttet, at det denne gang er valgfrit, hvor mange torsdage du melder dig til.
Så inden du melder dig til, skal du tage stilling til, hvor mange gange du vil komme, og hvilket hold du vil på. Når du melder dig til ved at sende en mail til ane@roenge.dk, betaler du samtidig på mobile pay for det antal gange, du har valgt.

Hvis der er færre end 5 tilmeldte på holdet, opretter jeg det ikke, og jeg sender selvfølgelig dine penge tilbage.

Det koster 100 kr. pr. gang.

Om undervisningen

Jeg underviser i Hatha-yoga. Det består af klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditation. Det er rolig yoga, hvor hele kroppen bliver strakt.
Mange siger, at de ikke kan gå til yoga, for det er de ikke smidige nok til. Det er en stor misforståelse. Det er netop derfor, man skal gå til yoga. Det kan mærkes i kroppen allerede efter første gang.
Det fantastiske ved yoga er, at uanset hvilket niveau man er på, kan man være på samme hold. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor langt du kan og vil gå i strækkene. Har du en dag, hvor du har brug for at passe på dig selv, så er det det, du gør. Ugen efter kan du give den gas, hvis du vil det.

Formålet med yoga er at forene og skabe harmoni mellem din krop og dit sind. Mange af os har en travl hverdag, hvor fokus på krop og sjæl bliver glemt. På den måde mister vi kontakten med os selv og dermed også fornemmelsen for, hvad der er vigtigt i vores liv.

Yoga giver dig mulighed for at få mere ro i dit sind og komme i balance, så du styrer dit liv i stedet for, at dit liv styrer dig.

Jeg har alt det udstyr, der skal bruges, så du skal bare komme og lægge dig på den klargjorte måtte. Det eneste du skal gøre er at tage noget rart og afslappende tøj på, så sørger jeg for resten.

Det foregår i Restaurant Gudenåens festlokale på Østergade 11, 8860 Ulstrup. Indgang er omme bagved bygningen ved bænkesættet.

​Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf.nr.: 22 57 41 44

Corona

Jeg følger selvfølgelig de retningslinjer, der er udsendt fra kulturministeriet.

Som det ser ud lige nu, skal du kunne fremvise et coronapas.

Hvad er et coronapas?
Coronapasset er et officielt dokument man kan downloade fra sundhed.dk der viser:

a) at man har fået en negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel
b) at man er færdigvaccineret, gældende to uger efter sidste stik
c) at man har været smittet med Covid 19, dvs. et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

Personer der er fritaget for coronatest:

1) Børn under 15 år.

2) Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test.

3) Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Hånden på hjertet, så har jeg det stramt med, at jeg skal kontrollere jer. Desværre er det en betingelse for, at jeg kan undervise i yoga, så jeg må gøre det med oprejst pande og et kærligt smil.

Mundbind skal bæres indtil du er på måtten.

Som sidste år vil der være håndsprit ved indgangen og ved hver yogamåtte, og yogamåtten afsprittes efter brug. Hvis du er mere tryg ved det, er du velkommen til at medbringe eget udstyr eller evt. et lagen til at lægge henover det udstyr, der er.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os