Yoga

Nytårsyoga med Sankalpa og bobler.

Det foregår i Restaurant Gudenå i Ulstrup lørdag d. 7. januar kl. 10.30 – 12.30 eller kl. 13.15 – 15.15.

Der er plads til 10 personer på hvert hold, og det koster 250 kr. at deltage. Tilmelding er bindende og kan gøres ved at ringe eller at skrive til mig på mail eller sms senest d. 28. december. Hvis der er nok deltagere, sender jeg en faktura i uge 1. Hvis der er for få tilmeldinger, giver jeg besked d. 29. december.

 

Priser og tilmelding

Det koster 100 kr. pr. gang og du melder dig til et helt forløb. Inden opstart sender jeg en faktura til dig, som kan betales med mobile pay eller bankoverførsel. Det er selvfølgelig også muligt at betale kontant, når du kommer den første gang.

Hvis der er færre end 5 tilmeldte på holdet, opretter jeg det ikke, og jeg sender naturligvis dine penge tilbage.

Hvis du ikke har gået hos mig før, og du gerne vil prøve det en eller to gange inden tilmelding, er det også muligt. Så betaler du bare pr. gang.

Du kan melde dig til et hold ved at ringe til mig, sende en mail eller en sms. Mine kontaktoplysninger står nederst på siden.

 

Om undervisningen

Jeg underviser i Hatha-yoga. Det består af klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditation. Det er rolig yoga, hvor hele kroppen bliver strakt.
Mange siger, at de ikke kan gå til yoga, for det er de ikke smidige nok til. Det er en stor misforståelse. Det er netop derfor, man skal gå til yoga. Det kan mærkes i kroppen allerede efter første gang.
Det fantastiske ved yoga er, at uanset hvilket niveau man er på, kan man være på samme hold. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor langt du kan og vil gå i strækkene. Har du en dag, hvor du har brug for at passe på dig selv, så er det det, du gør. Ugen efter kan du give den gas, hvis du vil det.

Formålet med yoga er at forene og skabe harmoni mellem din krop og dit sind. Mange af os har en travl hverdag, hvor fokus på krop og sjæl bliver glemt. På den måde mister vi kontakten med os selv og dermed også fornemmelsen for, hvad der er vigtigt i vores liv.

Yoga giver dig mulighed for at få mere ro i dit sind og komme i balance, så du styrer dit liv i stedet for, at dit liv styrer dig.

Jeg har alt det udstyr, der skal bruges, så du skal bare komme og lægge dig på den klargjorte måtte. Det eneste du skal gøre er at tage noget rart og afslappende tøj på, så sørger jeg for resten.

Der er plads til ti personer på holdet. Det foregår i Restaurant Gudenåens festlokale på Østergade 11, 8860 Ulstrup. Indgang er omme bagved bygningen ved bænkesættet.

​Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf.nr.: 22 57 41 44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig til nyhedsbreve ang. yoga. Nyhedsbrevene vil indeholde datoer for kommende forløb, workshops eller retreats.

Sankalpa

Alle ved, hvad et nytårsforsæt er. Det er de ting, vi lover os selv ved årsskiftet, at vi vil ændre i det nye år.
Det kan være at tabe sig, dyrke mere motion, stoppe med at ryge, bruge færre penge, arbejde mindre. Listen er lang, måske kan du selv tilføje nogle.
Fælles for nytårsforsætterne er som regel, at de varer ved i nogle få uger, og så glider de stille og roligt ud i sandet.
Hvorfor mon det er sådan? Mit bud er, at de fleste forsætter er nogle ting, som vi ubevidst slår os selv oven i hovedet med. Ting som vi inderst inde ser ned på.

 

Jeg synes, at vi skal stoppe med at være så hårde ved os selv. Derfor er jeg blevet glad for det at lave en Sankalpa.
Sankalpa er en positiv hensigt for dig, som udspringer af et stort, dybfølt ønske eller drøm. Et ønske der er opstået i dit hjerte, dér hvor din sandhed er.

I denne lille workshop starter jeg med at fortælle lidt mere indgående om det at lave en Sankalpa. Derefter lander vi i den første afspænding, laver lidt rolig yoga, hvor vi kommer i kontakt med vores krop, og så laver vi Sankalpaen.
Jeg guider jer undervejs, I skal ikke tale med hinanden. Det er en fordybelse i dig selv og dit indre liv, den skal ikke forstyrres.
Når Sankalpaen er lavet, fortsætter vi med at lave yoga, som afsluttes med en længere afspænding og en liggende meditation.

Efter afspændingen drikker vi et glas med bobler, mens vi roligt bliver klar til at komme ud i verden igen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os