Yoga

Jeg har fået lavet en fantastisk aftale med Restaurant Gudenå i Ulstrup. Jeg har lejet festlokalet hver torsdag, så der tilbyder jeg nu yoga.
Som det ser ud lige nu, er der hold fra kl. 17 – 18.30 og kl. 19 – 20.30.
Hvis tilslutningen er stor nok, har jeg mulighed for at lave et formiddagshold fra kl. 10 – 11.30. Hvis du er interesseret, så kontakt mig og jeg vil finde ud af, om der kan findes nok til at starte et hold.

Indtil jul er holdene fulde. Efter jul er der igen mulighed for at komme på et hold. Fra januar indtil påske er der 10 undervisningsgange.
Datoerne er følgende:
14, 21, 28 januar
4, 11, 25 februar
4, 11, 18, 25 marts

Priser
Det koster 100 kr. pr. gang, dvs. 1000 kr. for hele forløbet. Det fulde beløb betales ved holdstart.
Hvis du er i tvivl om, om det er noget for dig, er du velkommen til at prøve 1-2 gange og bare betale efter hver gang.

Om undervisningen

Jeg underviser i Hatha-yoga. Det består af klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditation. Det er rolig yoga, hvor hele kroppen bliver strakt.
Mange siger, at de ikke kan gå til yoga, for det er de ikke smidige nok til. Det er en stor misforståelse. Det er netop derfor, man skal gå til yoga. Det kan mærkes i kroppen allerede efter første gang.
Det fantastiske ved yoga er, at uanset hvilket niveau man er på, kan man være på samme hold. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor langt du kan og vil gå i strækkene. Har du en dag, hvor du har brug for at passe på dig selv, så er det det, du gør. Ugen efter kan du give den gas, hvis du vil det.

Formålet med yoga er at forene og skabe harmoni mellem din krop og dit sind. Mange af os har en travl hverdag, hvor fokus på krop og sjæl bliver glemt. På den måde mister vi kontakten med os selv og dermed også fornemmelsen for, hvad der er vigtigt i vores liv.

Yoga giver dig mulighed for at få mere ro i dit sind og komme i balance, så du styrer dit liv i stedet for, at dit liv styrer dig.

Jeg har alt det udstyr, der skal bruges, så du skal bare komme og lægge dig på den klargjorte måtte. Det eneste du skal gøre er at tage noget rart og afslappende tøj på, så sørger jeg for resten.

​Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf.nr.: 22 57 41 44

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os